OVERVIEW:

A farm is hidden deep within the forest of your village. Rumor has it that people who go there ends up becoming one of the animals. It’s believed to be an urban legend but so many go missing each year. One day in the middle of the night, a young girl asks you for help to find her missing brother. You ask where and she says the forest. You are brave and decide to help her, even though you’re built like a twig. Big mistake!

This urban legend becomes a reality and you are caught by a wandering monster girl. You are a “cow” in this succubus farm where your sperm is their milk. Most of them have massive boobs and like to gangbang. Use items, run, hide, and struggle to get out! There are powerful succubus and traps waiting for you. If caught by succubi, prepare for punishment!​

Có một trang trại ẩn sâu trong khu rừng của ngôi làng mà bạn đang sinh sống. Có tin đồn rằng những người đàn ông bị bắt đến đó sẽ bị biến thành một loại gia súc. Tuy đó chỉ là một truyền thuyết đô thị nhưng đã có rất nhiều người mất tích mỗi năm.

Vào một ngày nọ, lúc nữa đêm, một cô gái trẻ đã tới nhà bạn để nhờ bạn giúp tìm người anh trai bị mất tích của mình trong khu rừng. Và thế là bạn đã quyết định giúp đỡ cô ấy, Nhưng đó là một sai lầm lớn!

Truyền thuyết đô thị này đã trở thành hiện thực và bạn đã bị bắt bởi một nữ succubus khi đang lang thang trong khu rừng. Bạn sẽ trở thành một “con bò” trong trang trại succubus này, và tinh dịch của bạn sẽ là sữa của chúng. Trong trang trại toàn mấy em succubus xinh đẹp và ngực khủng thôi. Hãy sử dụng các vật phẩm, chạy, trốn và đấu tranh để thoát khỏi trang trại đó!

Có các succubus cấp cao và những cái bẫy đang rình rập chờ bạn đấy… Nếu bị succubi bắt, thì hãy chuẩn bị tinh thần để chịu phạt đi nhé!

Detail of the game
 • Release Date: Japanese 2020-02-19, English 2021-03-20
 • Developer Dieselmine
 • Translate gvnvh18
 • Language: Việt Nam, English
 • Version: Final
 • OS: Windows
 • Size: Windows= 898mb
 • Genre: 2DCG, 2D game, Censored, Japanese game, Voiced, Big Boobs, Bondage, Cowgirl, Facesitting, Feet, Female Domination, Femdom, Fighting, Gangbang, Mind Break, Monster Girl, Multiple Orgasms, Older Women, Reverse Rape, RPG, Submissive, Succubus, Teasing

Download game

pass giải nén: gvnvh18

store gAME:

Installation Note:

Read the FAQ on the Blog Menu for settings. Usually players only need to install the following steps:
 1. Extract/Install.
 2. Crack if needed.
 3. Play game.
 4. Have fun ^^.

Share Post:

3 Comments

 by KIỆT in 13/06/2021

Pass giải nén là gì

 by Lucci in 14/06/2021

gvnvh18

 by ayasaki827492 in 04/08/2021

Make apk pleaseeee

Leave a Reply